تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
کد خبر : 3985

سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز ؛

اهمیت بهداشت ساندویچ‌های سرد در فصول گرم و سفر

اهمیت بهداشت ساندویچ‌های سرد در فصول گرم و سفر
با توجه به افزایش مصرف ساندویچ‌های سرد در جامعه، به ویژه در فصل گرما و سفرهای تابستانی، سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز بر رعایت دقیق الزامات بهداشتی و شرایط نگهداری این محصولات تاکید کرد.

پنج نخل/ خوزستان

گزارش از حسین عبدالعزیزی

به گزارش پنج نخل به نقل از قلم ماندگار، سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز در گفت و گو با قلم ماندگار، با بیان اینکه با توجه به افزایش مصرف ساندویچ‌های سرد در میان اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه در فصل گرما و در ایام سفرهای تابستانی، رعایت دقیق الزامات بهداشتی و شرایط نگهداری این فرآورده‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت:  ساندویچ‌های سرد حاوی فرآورده‌های لبنی، مغزیجات و میوه‌های خشک (مانند پنیر، گردو، خرما) به‌دلیل عدم نیاز به فرآیند حرارتی نهایی، در زمره محصولات با ریسک میکروبی متوسط تا بالا طبقه‌بندی می‌شوند.

دکتر مریم شیرانی با اشاره به اینکه عدم رعایت دمای مناسب نگهداری (۱ تا ۴ درجه سانتی‌گراد)، آلودگی‌های میکروبی، یا بسته‌بندی غیرمناسب می‌تواند باعث مسمومیت غذایی یا فساد زودهنگام شود، افزود: به همین منظور، بازرسان معاونت های غذا و دارو به‌صورت مستمر از خطوط تولید این نوع ساندویچ‌ها در کارگاه‌ها و کارخانه‌های تولید مواد غذایی بازدید کرده و ضمن کنترل کیفیت مواد اولیه، شرایط فرآوری، مونتاژ، بسته‌بندی، و نگهداری را بررسی می‌کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: رعایت شرایط مطلوب بهداشتی، درج اطلاعات لازم برچسب براساس ضوابط، و رعایت زنجیره سرد مناسب در حمل‌ونقل از جمله شاخص‌های مورد ارزیابی هستند.

سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز به شهروندان توصیه کرد: از عموم مصرف‌کنندگان درخواست می‌شود در هنگام خرید ساندویچ‌های سرد، به برچسب محصول و درج شماره پروانه ساخت بهداشتی ، شرایط نگهداری در یخچال فروشگاه، و بسته‌بندی سالم توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ یا معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم گزارش دهند.

شیرانی در پایان یادآور شد: سلامت جامعه، حاصل غذای سالم است؛ ما متعهد به حفظ آن هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات

اعلام وصول