صدور ۷ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی غذایی وآشامیدنی

پنج نخل/خوزستان:
به گزارش پنج نخل به نقل از قلم ماندگار، ۷ پروانه پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی غذایی وآشامیدنی توسط مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز صادر شد.
در کمیسیون تخصصی صدور پروانه های بهداشتی موسسات تولیدی غذایی و آشامیدنی که با حضور سید محمد علی نوری دبیر کمیسیون و مدیر مدیریت نظارت وارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و سایر اعضای جلسه برگزار شد، ۷ پروانه پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی غذایی وآشامیدنی صادر شد.
در این جلسه صدور چهارپروانه ثبت منبع تاسیس و بهره برداری وصدور ۳ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه بررسی وتایید شد. ودر پایان جلسه درخواست ها ونامه های متقاضیان در مدیریت نظارت وارزیابی فراورده های خوراکی وآشامیدنی بررسی ورای لازم صادر شد.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰