حسین عبدالعزیزی:
مهسا امینی رمز فتنه منافقین/ ضرورت بستر سازی فرهنگی در فضای مجازی

پنج نخل / خوزستان:
به گزارش پنج نخل به نقل از قلم ماندگار، حسین عبدالعزیزی- کیان خانواده و جوانان این مرز و بوم را هدف قرار داده است و شبانه روزی در تلاشند که با جنگ نرم فرهنگی علیه کشورمان به مقاصد شوم خود برسند و اینبار به بهانه فوت مرحومه مهسا امینی جنبش اجتماعی ضد کشور با محوریت جریان اصلاحات و اعتدال با حمایت مالی رسانهای سعودیها و آلبانینشینان در فضای مجازی شکل گرفت.
بر همگان آشکار است که عصبانیت غربی ها برگرفته از حرکت تمدنی راهپیمایی عظیم اربعین سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام بود. که این مهم پیش از اربعین دست به دامن جریان صدر، سعودی و ترک و داعش برای اختلال در این مراسم عظیم شدند و دنبالههای آنان در داخل نیز ماموریت خود را با تحلیلهای مغرضانه ادامه دادند.
در این میان باید اذعان کرد برجسته سازی موضوع مرحومه مهسا امینی، ایجاد یک کانال انحرافی رسانهای پس از نمایش عظیم حضور مردم در اربعین بود که با تلاشهای شبانه روزی جریانات معاند داخلی و خارجی را بر باد داده بود و آنها با عصبانیت تمام شروع به دروغ پردازی به بهانه مرحومه امینی کردند و چنانچه بگوییم فضای مجازی، یک جنگ تمام عیار علیه فرهنگ جامعه است اغراق نکرده ایم و حقیقت هم این چنین است که می بایست بیشترین اهتمام را به سوی ارتقای شاخصهای فرهنگی داشته باشیم تا بتوانیم در این جنگ که به مراتب از جنگ نظامی سختتر است، پیروز شویم.
از سوی دیگر می توان گفت انحراف افکار عمومی از بازخوانی جنایات ملکه سفاک و خونآشام انگلیس بود که ارتش سری ملکه در ایران داغدار آن پیر جنایتکار بود و موضوع مرحومه مهسا امینی را فرصتی برای عقده گشایی دانست.
از طرفی وجود صفت لاشخوری و مردارخواری جریان اصلاحات بود که هر وقت فرصتی پیدا کنند شروع به زدن اسلام و انقلاب میکنند که در فتنه های ۸۸ و ۹۸ شاهد آن به وضوح بودهایم.
ناگفته نماند مردم بصیر ایران اسلامی به ویژه استان خوزستان و علی الخصوص مردم اهواز با برپایی تجمع، اهانت اغتشاشگران به ساحت قرآن کریم و اهل بیت (ع) را با سردادن شعارهای مرگ بر فتنه گر، مرگ بر منافق، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، اقدامات اغتشاشگران را در راستای ایجاد ناامنی و فتنه انگیزی در کشور را محکوم کردند و در پایان ضمن حمایت از نیروهای فراجا، خواستار برخورد با فتنه گران و آشوبگران شدند.
همچنین سرمایهگذاری در حوزه فرهنگی فضای جامعه را از تهاجم فرهنگی ایمن می کند و نباید از این نکته غافل شد که مهمترین دغدغه مقام معظم رهبری پس از حوزه اقتصادی مشکلات فرهنگی جامعه است، از این رو باید همه تلاش خود را برای تقویت ابعاد مختلف فرهنگی بکار بگیریم.
البته باید فعالیتهای فرهنگی به گونهای صورت گیرد که مردم بتوانند ارزشهای دینی را خوب و فرهنگ غربی را بد بدانند.
و باید تاکید شود استفاده از ظرفیت فضای مجازی می تواند تاثیر بهتری در انتقال ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان داشته باشد که بهترین نمونه اقدامات فرهنگی به شمار می رود که حقیقتا کاری نو، ارزشمند و ماندگاری است.
همچنین باید عنوان کرد که مقام معظم رهبری در مسئله فرهنگ به آزاداندیشی اعتقاد راسخی دارد و به فرموده ایشان آزاداندیشی نه به معنی ولنگاری است که دشمن فرصت تهاجم فرهنگی پیدا خواهد کرد.
در پایان ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که هوشیاری و دقت نظر نهادهای انقلابی در مقابله با هجمه فرهنگی دشمن همواره مورد تاکید رهبری است و بارها ایشان در سخنرانی های متعدد تاکید کرده اند که مقابله با تلاش دشمنان برای تضعیف باورهای جوانان امری ضروری است که باید در این مسیر برنامه ریزی منسجمی صورت پذیرد.
انتهای پیام/
برچسب ها :حسین عبدالعزیزی ، فتنه ، فضای مجازی ، منافقین ، مهسا امینی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰