راه اندازی نخستین آشپزخانه اطعام حسینی در اهواز

پنج نخل/خوزستان:
به گزارش پنج نخل، جمال شیبه در آیین راه اندازی نخستین آشپزخانه در قالب طرح اطعام و احسان حسینی در اهواز گفت: نخستین آشپزخانه این طرح در مرکز نیکوکاری کوی علوی اهواز راهاندازی شده است و در طول ماه محرم و صفر ۲۰۰ آشپزخانه دیگر در شهرستانهای مختلف استان با مشارکت مراکز نیکوکاری به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی با بیان اینکه طرح پویش اطعام و احسان حسینی با همکاری این نهاد و مراکز نیکوکاری و هیاتهای مذهبی از ابتدای محرم آغاز شده و تا پایان صفر ادامه دارد، افزود: طبق برنامهریزی و هدف گذاری انجام شده، تعداد آشپزخانههای فعال و طبخ غذا نسب به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش دارد و آشپزخانههای اطعام حسینی با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، و مردم خیر در استان اقدام به طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان میکنند.
شیبه ادامه داد: علاوه بر فعالیت آشپزخانههای اطعام حسینی در طول ماه محرم، حسینیهها و مساجد نیز غذای گرم طبخ و بین عزاداران و نیازمندان توزیع میکنند.
پویش “اطعام و احسان حسینی” در قالب طبخ و توزیع غذای گرم و همچنین تهیه، بستهبندی و توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان و با استفاده از ظرفیت هیاتهای مذهبی، مراکز نیکوکاری و خیران با هدف ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری از یکم محرم آغاز و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
مردم نیکوکار میتوانند با شمارهگیری #۸۸۷۷*۰۶۱* به صورت استانی، نذر خود را در پویش اطعام و احسان حسینی اهدا کنند و کمکهای خود را به دست نیازمندان برسانند.
انتهای پیام/
برچسب ها :اطعام حسینی ، پخت نذری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰