سرپرست بیمارستان شفا مسجد سلیمان:
رضایت ۱۰۰ درصدی بیماران در بیمارستان شفا مسجد سلیمان تامین اجتماعی

پنج نخل/خوزستان
به گزارش پنج نخل به نقل از قلم ماندگار ،دکتر مجید صالحی در شرح پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه خبری قلم ماندگار که درباره شرح بیمارستان شفا مسجد سلیمان بود، اینکه از چه بخش هایی تشکیل شده و خدمات تخصصی یا جنرال بیمارستان
اظهار کرد: این مرکز درمانی شامل بخش های داخلی و جراحی میباشد و بخش های پاراکیلینیک شامل فیزیوتراپی، آزمایشگاه، رادیولوژی( مجهز به دستگاه OPG)، مامایی، چشم پزشکی، زنان، اورولوژی، مغز و اعصاب ، دندان پزشکی ، قلب و عروق، متخصص داخلی و جراحی عمومی است.
وی در پاسخ به این سوال که این مرکز همچنین در ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه از چه جایگاهی برخوردار است واز چه مناطق یا استان های دیگر پذیرای بیماران است؟ افزود: این بیمارستان به دلیل موقعیت جغرافیایی شهرستان و واقع شدن آن در ابتدای ورودی شهر، مراجعین زیادی دارد و از شهرستان های مجاور از جمله لالی ، اندیکا و … نیز به این بیمارستان مراجعه می نمایند. نوع مالکیت بیمارستان ملکی سازمان تأمین اجتماعی بوده و تعداد بیمه شدگان ۹۰ هزار نفر هستند.
سرپرست بیمارستان شفا مسجد سلیمان در خصوص میزان استقبال از خدمات بیمارستان و میزان بهره مندی سالیانه بیماران ادامه داد:
در سال گذشته، تعداد ۱۴۷ هزار و ۵۷۰ بیمار به این مرکز درمانی مراجعه کردند. آمار های تفکیکی در سه ماهه چهارم سال ۱۴۰۰از نظر رضایتمندی بیماران بستری: ۲۶/۴۸ درصد، رضایتمندی بیماران سرپایی:۷۹ درصد و نیز در سه ماهه اول۱۴۰۱ رضایتمندی بیماران بستری: ۳۰/۹۴درصد و رضایتمندی بیماران سرپایی:۷۲ درصد بوده است.
دکتر صالحی در پسخ به این سوال که در شیوع کرونا بیمارستان چه خدماتی را برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را ارائه می داد و آمار ارائه این خدمات چگونه است؟ بیان کرد: در دوره شیوع بیماری کرونا این مرکز هم پذیرای بیماران بستری کووید ۱۹ و هم به صورت نقاهتگاه همکاری داشته و به دنبال آن در پی جلسه شورای تامین فرمانداری شهرستان مسجد سلیمان،کلیه پرستاران، متخصصان داخلی و سایر کادر درمان با تنها بیمارستان قطب شهرستان (بیمارستان ۲۲ بهمن) در هر پیک شیوع کرونا، همکاری بسیار گسترده ای داشتند و تجهیزات پزشکی از قبیل آمبولانس، کپسولهای اکسیژن و وسایل مصرفی(کیسه زباله ،ماسک و دستکش و لوازم پزشکی یکبار مصرف مانند سرنگ و غیره) نیز به این مرکز ارسال می شد.
وی در ادامه افزود: کادر درمان شامل نه پزشک عمومی، دوازده پزشک متخصص، دو دندانپزشک، یک ماما، سیزده پرستار و تعداد سه بهدار می باشد همچنین کمبود نیروی پرستار و پزشک و از طریق مکاتبه با مدیریت استان در حال پیگیری می باشد. سرپرست بیمارستان شفا مسجد سلیمان گفت: خوشبختانه این بیمارستان از لحاظ برخورداری از تجهیزات به روز و مدرن در وضعیت مطلوبی قرار دارداما در این زمینه با کاستی هایی از جمله نبود دستگاه سونوگرافی و سانترال نبودن گازهای طبی مواجه است که تیم مدیریت بیمارستان در تلاش جهت برطرف کردن این کاستی ها است.
دکتر صالحی با اشاره به وضعیت تامین دارو برای بیماران کمبودهای دارویی موجود تصریح کرد: تامین دارو با مشکلات زیادی مواجه است و کسری شدید دارو در بازار وجود دارد، جهت این کسری با معاونت غذا و دارو هماهنگی صورت می گیرد و درصورت موجود بودن در شرکت ها به ما اطلاع می دهند که از شرکت مربوطه پیگیری نموده و سهمیه ی خود را تهیه کنیم درصورتیکه که داروی موردنیاز موجود نباشد با پزشکان مرکز مذاکره نموده و در شرایطی که امکان جایگزینی دارو باشد و این دارو در تعهد سازمان باشد داروی جایگزین توسط پزشک تجویز می شود.
وی درخصوص ارتقای هتلینگ در بیمارستان شفا مسجد سلیمان ادامه داد: کلیه بودجه هتلینگ که در سال گذشته مصوب شده بود، صرف خرید تجهیزات مربوطه شد و در سال جاری نیز به مدیریت درمان استان سایر کمبودها اعلام نیاز گردید. سرپرست بیمارستان شفا مسجد سلیمان با بیان اینکه گواهینامه اعتباربخشی این مرکز تا سال ۱۴۰۳ درجه سه است، با تشریح چالش های این بیمارستان افزود: راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت(EHR)، ایجاد دبیرخانه محرمانه، ایجاد سامانه پرونده الکترونیک سلامت همکاران، راه اندازی مجدد سامانه تلفنی، ساماندهی و بهسازی واحد لندری بیمارستان، مکاتبه با مدیریت درمان استان جهت تهیه ی دیزل ژنراتور دوم،استقرار نظام پزشک خانواده و نظام ارجاع، تهیه و تجهیز لیبل پرینتر اتوماسیون تغذیه، ایجاد سیستم کنترل کیفی داخلی ازمایشگاه رفرانس، ایجاد سامانه های مبتنی بر اپلیکیشن درمانی، تدوین بسته فرهنگی ارتقا سطح سلامت و ترویج مفاهیم درمانی برای بیمه شدگان، کمبود نیروی خدمات و تاسیسات و نقلیه ، عدم تمایل پزشکان متخصص جهت فعالیت در این مرکز به علت قرار گرفتن این مرکز در منطقه محروم و پایین بودن تعرفه های سازمان و عدم دریافت درآمد کافی و به صرفه، عدم وجود سرویس ایاب و ذهاب جهت پرسنل، کمبود فضای فیزیکی جهت کادر پشتیبانی، محل استقرار نیروهای واحدهای خدمات، نقلیه و تاسیسات در کانکس می باشد، اختصاص بودجه جهت پارکینگ مسقف جهت پرسنل و بیماران ، نداشتن ماشین آلات اختصاصی مرکز(سواری و مینی بوس) و نیز باتوجه به محروم بودن منطقه و نبود امکانات رفاهی و فرهنگی اکثر پرسنل درخواست انتقال از این مرکز درمانی را دارند که باعث مشکلات عدیده ای شده است و موارد ذکر شده از جمله مسائل و چالش های موجود برای بیمارستان شفا مسجد سلیمان است.
انتهای پیام/ع
برچسب ها :دکتر مجید صالحی ، سرپرست بیمارستان شفا مسجد سلیمان ، قلم ماندگار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰