تاریخ انتشار : شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۸
کد خبر : 1864

کمبود امکانات بهداشتی در روستا جنگه ایذه پیگیری شد

کمبود امکانات بهداشتی در روستا جنگه ایذه پیگیری شد
اهالی روستای جنگه بخش سوسن شهرستان ایذه از کمبود امکانات بهداشتی در محل زندگی خود گلایه‌مند هستند.

پنج نخل/خوزستان

علیرضا عبدالعزیزی

به گزارش پنج نخل، روستای جنگه جزو روستای پرجمعیت بخش سوسن ایذه است و از لحاظ مسافت، حدود ۲ ساعت با بیمارستان شهرستان فاصله دارد.

اهالی منطقه می‌گویند: ۱۵ روز در ماه پزشک در روستا حضور دارد و ۱۵ روز دیگر نیز از حضور پزشک محروم هستند.

آقای نبوتی، فرماندار ایذه به اهدای یک دستگاه آمبولانس با تجهیزات کامل به مرکز درمانی بخش سوسن اشاره کرد و گفت: این آمبولانس با پیگیری‌های بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی تامین شده است.

وی افزود: مشکلات زیادی در این بخش برای انتقال بیماران اورژانسی به بیمارستان ایذه وجود داشت و که با تامین این آمبولانس، این مشکل رفع خواهد شد.

حسین مرادی، بخشدار سوسن ایذه از کمبود تجهیزات بهداشتی در این بخش گلایه کرد و گفت: کمبود پزشک و کادر درمان، نبود تجهیزات ضروری از جمله؛ نوار قلب و پی سی شوک، نبود خودروی مناسب به منظور جابجایی کادر درمان، نبود تجهیزات مناسب خانه‌های بهداشت و نوسازی و بهسازی آن‌ها از جمله مشکلات این بخش به شمار می‌روند که از مسئولان انتظار می‌رود برای رفع مشکلات کار‌های لازم را انجام دهند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان ایذه گفت: منطقه جنگه در بخش سوسن، در فاصه ۷۵ کیلومتری از مرکز شهرستان و در منطقه کوهستانی در شمال شرق ایذه قرار دارد.

جاسم نوذرپور جمعیت این روستا را بیش از ۴ هزار و ۵۲۰ نفر و ۷۹۴ خانوار اعلام کرد و افزود: امکانات بهداشتی که برای این منطقه وجود دارد، شامل؛ مرکز جامع خدمات سلامت است و پزشک، ماما و سایر کادر درمان به صورت ۲۴ ساعته به ساکنان این روستا خدمات لازم را ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به وجود ۷ خانه بهداشت در این منطقه اشاره کرد و ادامه داد: هر خانه بهداشت جمعیت ۵۰۰ تا ۷۵۰ نفر را پوشش و خدمات بهداشتی و درمانی به مراجعه کنندگان ارائه می‌دهند.

نوذرپور درخصوص مشکلات مطرح شده در گزارش می‌گوید: مشکلات زیادی در منطقه وجود دارد که به صورت مستقیم و غیر مستقیم در ارائه خدمات تاثیر گذار هستند که از جمله آن‌ها سخت گذر بودن مسیر دسترسی است که در فصل بارندگی ها، معمولا مسدود می‌شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان ایذه در تشریح کار‌های انجام شده در این رابطه می‌گوید: یکی از مشکلات نبود آمبولانس بود که با پیگیری ها، تامین و در منطقه مستقر شد.

این مقام مسئول به صرف ۴۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۱ برای تامین تجهیزات اشاره کرد و افزود: نبود آنتن دهی تلفن همراه و دشواری در دسترسی به اینترنت نیز از دیگر چالش‌هایی است که باعث شده با مشکلات زیادی مواجه شویم.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات

اعلام وصول