افزایش کیفیت محصولات کشاورزی با نظارت بیشتر بر تولیدکنندگان

پنج نخل / خوزستان:
خبرنگار: حسین عبدالعزیزی
به گزارش پنج نخل به نقل از قلم ماندگار، مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز در گفت و گو با قلم ماندگار با اشاره به اهمیت افزایش نظارت بر تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در راستای ارتقای کیفیت، اعلام کرد که طرح پایش سموم محصولات کشاورزی در حال حاضر شامل پایش سلامت ۲۵ تا ۳۰ محصول خام کشاورزی است.
دکتر سید محمد علی نوری افزود: سازمان غذا و دارو به طور مرتب ۸ محصول از جمله خیار گلخانهای و جالیزی، گوجه فرنگی گلخانهای و جالیزی، سیب زمینی، پیاز، سیب و پرتقال را پایش میکند.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تسریع اجرای طرح شناسنامهدار کردن باغات توسط وزارت جهاد کشاورزی، تاکید کرد: این اقدام ضمن همراه کردن تولیدکنندگان، امکان نظارت بهتر بر کیفیت محصولات در سطح عرضه را فراهم میکند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اهواز در ادامه گفت: پارسال، ۱۹۴۶ نمونه از محصولات مختلف خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت در آزمایشگاههای معاونت غذا و دارو پایش شدهاند.
نوری همچنین با اشاره به مسئولیت وزارت کشاورزی در نظارت بر میزان سموم در محصولات کشاورزی، بیان کرد که سازمان غذا و دارو نیز در زمینه صادرات محصولات همکاری میکند.
وی در پایان یادآور شد: شرکتهای صادرکننده ملزم به نمونهبرداری از محصولات خود در زمان اخذ گواهی بهداشت هستند و این نمونهها توسط آزمایشگاههای مجاز همکار معاونتهای غذا و دارو مورد آزمایش قرار میگیرند. در صورت انطباق محصول با استانداردها، گواهی بهداشت صادرات صادر میشود.
انتهای پیام/
برچسب ها :افزایش کیفیت محصولات کشاورزی ، حسین عبدالعزیزی ، غذا و داروی اهواز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0