تاریخ انتشار : جمعه ۲۴ تیر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۲
کد خبر : 613

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز گفت:

ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی ایمن به بیماران در بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز

ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی ایمن به بیماران در بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز
رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز گفت: بیمارستان امیر المومنین(ع) تنها بیمارستان ورودی شرق اهواز با ارائه دهنده خدمات تخصصی و فوق تخصصی ایمن به بیماران است.

پنج نخل/خوزستان

به گزارش پنج نخل به نقل از قلم ماندگار ، دکترمحمد آرزومند درباره بیمارستان امیر المومنین (ع) اهواز اظهار کرد: این بیمارستان دارای ۹بخش بستری شامل نوزادان، داخلی، قلب، post ccuT زنان۱،زنان۲،جراحی، Icu،ccu و ۳بخش غیر بستری شامل اورژانس، زایشگاه و اتاق عمل است همچنین ۱۴ کلینیک تخصصی و ۵ کلینیک فوق تخصصی در درمانگاه های این بیمارستان وجود دارد.
وی با اشاره به این کلینیک ها افزود: کلینیک های اطفال، ارتوپدی، اورولوژی، جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، چشم پزشکی، داخلی، داخلی مغزو اعصاب، داخلی قلب، گوش و حلق و بینی، زنان و زایمان، عفونی، اعصاب و روان، بیهوشی، کلینیک دیابت و فشار خون، کلینیک رژیم درمانی، کلینیک مامایی و کلینیک های فوق تخصصی گوارش، ریـه، روماتولوژی، نوزادان و قلب کودکان در بیمارستان حضرت امیرالمومنین (ع) اهواز وجود دارند.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز با اشاره به خدماتی که در بیمارستان ارائه می شوند، گفت:
بیمارستان امیرالمومنین به عنوان تنها بیمارستان در ورودی شرق اهواز ارائه دهنده خدمات تخصصی و فوق تخصصی ایمن به بیماران است . از این رو با توجه به اینکه این مرکز مرجع اصلی درمان بیماران تامین اجتماعی در استان بوده، در نتیجه کلیه مراکز و شهرستانهای خوزستان بیماران را به این مرکز ارجاع می دهند، همچنین به استان های همجوار اعم از بوشهر لرستان ایلام و کهگیلویه و بویر احمد نیز خدمات رسانی صورت می گیرد .
دکتر آرزومند در خصوص میزان استقبال از خدمات بیمارستان و میزان رضایتمندی مراجعین عنوان کرد: میزان رضایتمندی سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ بیمارستان حضرت امیرالمومنین(ع) اهواز در بین بیماران بستری ۸۶/۸۲درصد، بیماران سرپایی ۶۹ درصد و نیز میزان رضایتمندی مراجعین در سه ماهه چهارم سال ۱۴۰۰ بیمارستان حضرت امیرالمومنین(ع) اهواز در بین بیماران بستری ۶۵/۸۱ درصد و بیماران سرپایی ۶۶درصد بوده است.
وی با اشاره به خدمات بیمارستان زمان در شیوع کروناعنوان کرد: در مجموع حدود ۳هزار و ۵۰۰ نفر بیمار بستری، بیش از ۴هزار بیمار در قالب رمدسیویر سرپایی خدمات ارائه شد و در درمانگاه تنفسی در حدود ۱۵۳هزار بیمار ویزیت شدند، همچنین تعداد سی تی اسکن ریــه در زمان کرونا ویروس برای ۴۱ هزارو ۷۷۹ نفر انجام شد.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز با اشاره به کمبود نیرو در این بیمارستان تصریح کرد: کمبود نیرو در حوزه تخصصی پزشکی و پرستاری قابل تامل است اما متاسفانه علیرغم برگزاری آزمون جهت مرتفع نمودن بخشی از این کمبود، به علت پایین بودن حقوق و مزایای پرداختی در مقایسه با مراکز دانشگاهی، نفت و حتی خصوصی، افراد پذیرفته شده در آزمون، انصراف خود را اعلام نموده و حاضر به اشتغال در این مرکز نشدند.
دکتر آرزو مند با بیان اینکه بیمارستان ۷۱۶نفر پرسنل دارد ادامه داد: در خصوص بکارگیری نیروهای جایگزین و همچنین پزشک نیز شرایط به علت پایین بودن پرداختی به همین‌ صورت است و در صورت عدم اصلاح شرایط پرداختی نه تنها مشکل کمبود کادر درمان مرتفع نخواهد شد بلکه شاهد ترک سازمان توسط نیروهای شاغل هم خواهیم بود همانگونه که طی سال گذشته چندین مورد اتفاق افتاده است.علاوه بر آن کمبود کلیه نیروهای انسانی در سایر رده ها نیز بسیار حاد بوده و موجب ایجاد چالش های مهمی برای خدمت رسانی به مراجعین شده است.

وی در خصوص وضعیت تجهیزات پزشکی بیمارستان و کاستی‌های موجود اظهار کرد: خوشبختانه وضعیت تجهیزات پزشکی بیمارستان قابل قبول بوده و در حال حاضر پاسخگوی احتیاجات بیماران می باشد اما کاستی هایی وجود دارد که در حال پیگیری و اقدام هستند؛ از جمله یک دستگاه سی تی اسکن مولتی اسلایس جهت کارهای تشخیص با کیفیت بالا که پاسخگوی درخواست پزشکان متخصص و فوق تخصص باشد.
رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهوازدر ادامه افزود: در مورد کاستی ها، این مرکز در حال تدارک درخواست یک دستگاه سی تی اسکن مولتی اسلایس جهت کارهای تشخیصی با کیفیت بالا و پاسخگوی درخواست پزشکان متخصص و فوق تخصص است لذا در این راستا پیگیری لازم جهت راه اندازی بخش تشخیصی قلب و عروق و آنژیوپلاستی بوده است تا بتوان از مراجعه بیماران به مراکز خصوصی جلوگیری و با ارایه خدمات بهتر و بیشتر از رضایت مندی بالاتری برخوردار گردیم.
دکتر آرزومند گفت: از سوی دیگر بواسطه نوسازی و به روز رسانی فضای درمانگاه تخصصی و در جهت ارایه خدمات بهتر به بیماران از لحاظ فضای فیزیکی و تجهیزات تخصصی درمانگاه این مرکز در مدت زمان کوتاهی با به خدمت گیری پزشکان مجرب آماده خدمات به مراجعین و بیمه شدگان عزیز است.

وی با اشاره به وضعیت تامین دارو برای بیماران و کمبودهای دارویی موجود عنوان کرد: به داروهای کسری کشوری که مشکل کلیه مراکز است بقیه داروها طبق فارماکوپه سازمان خریداری و در اختیار بیماران قرار گیرد. برای رفع کسری ها اول از معاونت غذا دارو استعلام میگیریم و در صورت موجود بودن تامین می‌شود در غیر اینصورت از سایر بیمارستان های سازمان در صورت موجود بودن تامین می‌شود. در غیر اینصورت، دارو از سایر بیمارستان های سطح شهر اعمم از دولتی و خصوصی تامین می شود و در نهایت در صورت عدم تامین در کمیته دارو ودرمان مطرح و جایگزین معرفی می شود.
رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز درخصوص ارتقای هتلینگ در بیمارستان خاطرنشان کرد: برنامه های عملیاتی هتلینگ از سال ۹۵ شروع شد وهرسال بودجه های ابلاغی هتلینگ مربوط به همان سال به طور۱۰۰ درصد اجرایی شده است اما بدلیل فرسودگی بالای تاسیسات و تجهیزات و ساختمان وضعیت هتلینگ بیمارستان به سطح مطلوب نرسیده است.

دکتر آرزومند با بیان اینکه رتبه بیمارستان در کسب استانداردهای اعتباربخشی رتبه یک است، با اشاره به چالش ها و مسائل بیمارستان گفت: چالش کمبود نیروی انسانی و عدم تناسب تشکیلات مصوب و نیاز واقعی،چالش جذب پزشکان متخصص بدلیل پایین بودن تعرفه، فرسودگی سیستم های تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی، به خصوص سیستم سرمایشی از جمله مشکلات بیمارستان حضرت امیر المومنین(ع) اهواز است.

انتهای پیام/ع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات

اعلام وصول