تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱
کد خبر : 2096

تغذیه سالم برای پیشگیری و درمان دیابت

تغذیه سالم برای پیشگیری و درمان دیابت
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان : اصول تغذیه سالم برای ، پیشگیری، درمان و کنترل بیماری دیابت و عوارض آن ضروری است.

پنج نخل/ خوزستان:

به گزارش پنج نخل به نقل از قلم ماندگار، مهنوش صاحبدل بیان کرد: برای داشتن تغذیه سالم، به جای سرخ و برشته کردن موادغذایی، به صورت گریل، آب پز، یا بخار پز مصرف شده و مصرف گوشت‌های فرآوری شده و قرمزپرچرب به حداقل برسد.

وی افزود: به جای نوشیدنی‌های شیرین، از آب استفاده شود، مصرف سبزیجات، میوه‌ها و غلات سبوس‌دار افزایش و استفاده از روغن کاهش یابد و لبنیات کم چرب در برنامه غذایی قرار گیرد.

صاحبدل ادامه داد: غذای روزانه به وعده‌های کوچک و متعدد تقسیم و تعداد وعده‌های غذایی زیاد، ولی در هر وعده مقدار کمتری مصرف شود و حتما میوه‌ای به اندازه یک سیب متوسط به عنوان میان وعده بین صبحانه و ناهار استفاده کنید.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: هیچیک از وعده‌های غذایی حذف نشود به ویژه وقتی که انسولین تزریق و یا داروی دیابت استفاده شده است.

وی اضافه کرد: استفاده ازجوانه‌هایی مانند جو، ماش و گندم با مقادیر قابل توجه فیبر در برنامه غذایی قرار گیرد و جوانه تازه گندم در ماست مخلوط یا همراه سالاد مصرف شود.

صاحبدل تصریح کرد:سبزیجات تازه و میوه‌ها سرشار از فیبر و ویتامین‌های مورد نیاز برای بدن هستند، از نان‌های کامل مثل نان جو و نان سبوسدار، بیشتر استفاده شود و مصرف حبوبات در برنامه غذایی هفتگی مورد غفلت قرار نگیرد.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: در صورت داشتن اضافه وزن و چاقی حتما وزن خود را کاهش دهید، چون کاهش سریع و شدید وزن علاوه بر ناپایداری، کنترل قندخون را با مشکل مواجه می‌کند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات

اعلام وصول